LEWA kroppsterapi

Ringvägen 107, Stockholm 08-642 10 05


En sittning eller reading är ett samtal där jag förmedlar budskap till dig. Det sker med hjälp från andevärlden. Jag är då en kanal för kontakt och information från nära och kära som ej längre är med oss här i det jordiska livet. Guider ger oss budskap som kan vara till hjälp och stöd för dig här och nu.


En sittning går till så att jag först tar emot information och budskap ” från andra sidan” till dig. Sedan kan du ställa dina frågor. Du kan också välja att förbereda dem innan du kommer hit.

Andevärlden kommer till dig med råd, tröst och kärlek. Jag är en länk mellan dig och andevärlden och kan inte påverka vilka andar som vill träffa dig just där. Det bestämmer andevärlden.


Jag har tystnadsplikt och för mig är det viktigt att du ska känna dig trygg med att jag förmedlar budskapen med omtanke.


Vill du kombinera healing med en reading så börjar vi med en ca 20 minuters avkopplande healingbehandling och därefter sätter vi oss och tar emot budskap från andevärlden.


Mediala budskap kan också förmedlas på distans. Du bokar in dig via bokadirekt.se och swishar över beloppet innan din bokade tid. Ange namn och datum som referens.

Jag ringer upp dig när det är dags för din sittning.
Om Jaana:

Jag ger healing och förmedlar mediala budskap från andevärlden.

Min utbildning har jag gått hos Healer Christoffer Olsson på Academy for Inner Potential i Stockholm. Mediumutbildning: går i lära hos Vendela Cederholm, Lottie Wallin och Linda Liljeholt på Akademin. Har lång erfarenhet av arbete med människor och då speciellt föräldrar/barn.Kontakta Jaana;

072-3111302

jaanashealing@gmail.com