LEWA kroppsterapi

Ringvägen 107, Stockholm 08-642 10 05


Healing är en mycket avslappnande behandling, som löser upp spänningar i din kropp och ger dig ny livsenergi. Den sänker stressnivån, renar ditt system från gifter, löser upp blockeringar både mentalt och fysiskt. Energin lindrar smärta, stärker upp immunförsvaret och startar en självläknings process i kroppen. Den skapar harmoni och balans och strömmar till den del av dig som behöver den just nu.


När du kommer till en healing-session får du välja mellan att ligga på en skön massagebänk eller sitta på en stol. All healing görs med kläderna på. Om du vill stoppar jag om dig med en filt. Du kan ha lugnande musik på eller ha det tyst i rummet under sessionen.

Medans du kopplar av går jag runt dig och för mina händer en bit ovanför dig i olika positioner.


Jag börjar behandlingen med att hålla mina händer på dina axlar en stund så energin kommer igång. Det kan också göras utan beröring om du så önskar.

Behandlingen pågår ca 25-30 min.

När jag är klar går jag ut ur rummet och du får då ligga kvar en stund tills du känner dig redo att gå upp.


Efter en healing känner man sig ofta avslappnad och lugn och tiden som kommer efter, mer full av energi.


Distanshealing 30 min

Healing kan även göras på distans. Energin går dit vi skickar den. Du kan då hitta en lämplig plats där du kan koppla av och ta emot den läkande energin.

Vi bokar en tid som passar dig och jag sänder då energin direkt till dig.

Den är djupt avslappnande och passar när du känner dig trött, spänd och tömd på energi. Den kan lindra smärta, huvudvärk och ångest. Vid posttraumatisk stress eller om du varit utbränd kan healingen hjälpa dig att hitta lugnet, påskynda läkningen och öka livsenergin.

Efter en healing känner man sig ofta avslappnad och lugn och tiden som kommer efter, mer full av energi.Priser behandlingar:

  • Healing 40 min

500 kr

pensionär 400 kr


  • Healing 60 min

750 kr

pensionär 600 kr


  • Distanshealing 30 min

350 kr (betalas i förväg via swish)
Om Jaana:

Jag ger healing och förmedlar mediala budskap från andevärlden.

Min utbildning har jag gått hos Healer Christoffer Olsson på Academy for Inner Potential i Stockholm. Mediumutbildning: går i lära hos Vendela Cederholm, Lottie Wallin och Linda Liljeholt på Akademin. Har lång erfarenhet av arbete med människor och då speciellt föräldrar/barn.


Kontakta Jaana;

072-3111302

jaanashealing@gmail.com