LEWA kroppsterapi

Ringvägen 107, Stockholm 08-642 10 05

 

BEHANDLINGAR

 

LEWA kroppsterapi har ett brett utbud av behandlingar för dig som vill bli, är eller har varit gravid och känner att du inte riktigt har optimal hälsa eller förutsättningar, oavsett om det är fysiskt eller psykiskt.

Kanske är du orolig och rädd inför förlossningen, lider av foglossning eller har svårt att bli gravid pga hormonell obalans?

Eller har du svårt att komma tillbaka efter graviditeten, förlossningen eller småbarns-tiden?

Under graviditeten händer många och stora förändringar i både kropp och sinne och det är extra viktigt att vårda sin hälsa för att optimera sin egen och bäbisens hälsa.

 

Vår Ayurvediska läkare Sangeeta har lång erfarenhet av arbeta med kvinnor mer oika hormonella obalanser som kan göra det svårt att bli gravid eller ger komplikationer efter graviditet. Med hjälp av kosten, örter och olika yoga/avslappningsövningar ger hos dig verktyg att komma tillbaka i balans.

 

 

 

Osteopat Matilda Mossenberg har under sina studieår läst pediatrik, obstetrik, gynekologi och har god erfarenhet att arbeta med rygg/bäckenbesvär inför/efter förlossning. Att se till att bäckenet är i balans och att inga restriktioner/felställningar finns är väldigt viktigt inför graviditet och förlossning och underlättar både för bäbisen och för mamman under graviditet/förlossningen. Det är lika viktigt att se över hela hållningen och hjälpa kroppen anpassa sig till alla de förändringar som medflöjer graviditeten samt att göra det lättare för mamman att återhämta sig efteråt.

Ni kan läsa mer under fliken "Kundreferenser".

Hos Matilda får du också tips och råd på hur du kan optimera din hälsa på andra sätt också som till exempel övningar för rörlighet och styrka.

 

Matilda har också utbildat sig till peer supporter i babypotting/EC och ergonomiskt bärande. Du kan lära dig knyta sjal, prova sjalar och ergonomiska selar m.m. Kontakta henne direkt för info och bokning. Det går att lösa hembesök i söderort och Södermalm.

 

Matilda har också ett sjalotek där du kan hyra bärdon. Läs mer HÄR!