LEWA kroppsterapi

Ringvägen 107, Stockholm 08-642 10 05

Yinyoga, kundaliniyoga & mindfullness

 

Yogainstruktör Kersin Rahm kommer från september erbjuda yoga på LEWA kroppsterapi! Hon kommer att hålla i workshops, kurs i mindfullness samt enskild yoga-genomgång.

 

Här kommer en presentation av Kerstin:

2003 började min resa inom Yogans värld. Genom min utbildning till friskvårdskonsult blev jag introducerad till yoga…något som jag absolut inte trodde skulle passa mig. Jag som hade svårt att vara still, ville göra allt snabbt och definitivt inte var smidig i kroppen. Men jag upptäckte ett lugn och en glädje i yogan och så smått ändrades takten i mitt liv och lite smidigare i kroppen har jag nog blivit ☺.

 

Yoga är så mycket mer än rörelserna; en stund i lugn och ro, ett sätt att vara kärleksfull med dig själv och bli varse vilken unik person just du är.

Min tanke är att vi på ett mjukt och varsamt möter vår kropp i varje rörelse.

Du har nu möjlighet att yoga eller öva Mindfulness i liten grupp, 3 – 4 personer maximalt och du behöver ingen tidigare erfarenhet.

 

 

 

Beskrivning av passen:

-Mindfulness – en stund att i medvetenhet hitta fokus och fylla dig själv med energi. Vi övar medveten andning och avslappning genom att bli medvetna om vår kropp och våra reaktioner.

 

-Kundaliniyoga – en varsam med ändock kraftfull yoga, stort fokus på andning och hur vi kan använda andningen. Många övningar görs sittande eller liggande. Vi stärker kropp och själ i övningarna och avslutar med en kort meditation. Och du behöver inte ha yogat tidigare.

 

-Yinyoga – en yoga med stora inslag av Mindfulness. Här är syftet med övningarna att slappna av i muskler och väcka bindvävnaden för att bli rörligare och släppa på spänningar. Vi använder bolster och filtar för att stödja kroppen i positionerna.

 

-Enskild yogagenomgång - Vill du yoga enskilt och gå igenom övningar som passar just dig så ordnar vi det efter överenskommelse, maila mig så bestämmer vi en tid. Kostnad: 300 kr för 45 min

 

 

 

 

 

Kersin Rahm

Tel: 070-769 68 12

Mail: yogastund@outlook.com